NFT Alpha Group

Direct toegang 
nft-alpha-group
review-nft-passief
"Super duidelijke en interessante NFT Masterclass. Heb al verschillende succesjes behaald door gebruikt te maken van tips en trucs. Een echte aanrader!"
Ralf F.
nft-kopen-verlies

Herken je dit?

Je ziet de potentie van NFTs en je weet dat er veel winst mee te behalen valt maar...

 1. Je NFT portfolio staat onder water en ziet alles zakken
 2. Je blijft maar meer geld storten om te hopen dat je een flinke winst pakt
 3. Je hebt geen idee waar je de beste NFT sets kunt vinden
 4. Je bent continue de floor prijzen van NFT sets aan het checken
 5. Je word steeds onrustiger van je NFTs
 6. Anderen lijken meer succes te behalen met NFTs dan jij.


Jij wilt ook succes behalen met NFTs!

nft-passief-paul
Paul Verheul

Mijn ervaring

Toen ik met mijn NFT avontuur begon heb ik behoorlijk wat leergeld moeten betalen. Omdat het flippen van NFTs zo erg tegenviel wilde ik zelfs bijna stoppen met NFTs! Maar ik zag wel de potentie van NFTs, dus ik vond dat zo zonde... Toen was tijd om een vernieuwende strategie te kiezen! Ik moest gaan spelen zonder te kunnen verliezen.
passief-inkomen-nft-cursus

Nieuwe strategie

Sindsdien ben ik volledig overgestapt naar NFT sets die mij een passief inkomen opleveren.

Voordelen:

 • NFTs zijn vaak waardevoller en hebben veel minder kans om naar ZERO te gaan
 • Ik ontvang dagelijks rewards op al mijn NFT`s
 • Ik kan veel sneller geld terughalen, ook al kan ik niet mijn NFT verkopen
 • Mijn portfolio groeit automatisch (compound interest)
 • Ik haal sneller mijn ROI (return on investment) en daardoor loop ik minder risico
 • Het ontvangen van rewards + het verkopen van je NFT is dubbel winst.


In plaats van te blijven zitten met een paar JPEGs die niets meer waard zijn, groeit mijn NFT portfolio nu automatisch.

Een paar van mijn NFT resultaten 🚀

Maar Paul.... waar vindt jij al die NFT sets precies?? 🤔

paul-nft-passief-inkomen

Ik merkte dat veel mensen mij persoonlijk benaderden en aangaven dat ze deze "stijl" van NFT, met een passief inkomen erg interessant vonden. Dit heeft mij enorm gemotiveerd om meer mensen met dit NFT avontuur te helpen. Echter merkte ik dat niet iedereen de tijd en zin heeft om alle research zelf te doen. Ik kreeg dan ook vaak de vraag: "Paul, kan jij het niet gewoon voor mij doen?"🤔


Daarom heb ik een besloten NFT Alpha Group opgericht zodat ik al mijn NFT "calls" kan delen met anderen.

Zelf doe ik dagelijks enorm veel research om de beste NFT sets te vinden. Vaak weet ik de "pareltjes" te vinden die bijna niemand kent waardoor je goedkoper en met minder risico kunt instappen. 

Top, super maker!

"Ik was zelf een beetje zoekende in de nft wereld, via YouTube en daarna via Facebook kwam ik terecht bij Paul. Het genereren van passieve inkomsten met nft's is precies wat ik wil doen. In de cursus leer je ontzettend veel over de verschillende manieren van passieve inkomsten verdienen doormiddel van nft's, de voordelen en nadelen van de verschillende manieren. Alles wordt super duidelijk uitgelegd en via de mail of via de discord is Paul heel goed te bereiken. Hij bespaart kosten nog moeite om alles uit te kast te halen om vragen te beantwoorden. Dat voelt gewoon heel prettig! Ik zou je zeker aanraden deze cursus te volgen wanneer je geïnteresseerd bent in nft's en passieve inkomsten genereren."
ervaring-nft-cursus

Nienke de Goede

Ben je klaar om samen een passief inkomen te creëren met NFTs?

NFT Alpha Group

nft-alpha-group

Met de Alpha Group:

 • Koop jij super snel je eerste NFT
 • Heb je direct NFT sets die jouw van een passief inkomen voorzien
 • Heb je een goed gevoel over de NFTs die je hebt gekocht
 • Is alle research voor je gedaan.
 • Weet je precies wat het beste moment is om in en uit te stappen
 • Hoef je geen NFT sets continu te monitoren
 • Bespaar je enorm veel tijd!
 • Behaal je meer succes met NFTs
Direct toegang

Ervaringen van andere NFT cursisten

Voor passief inkomen echt een aanrader!

"De cursus zou ik echt iedereen aanraden! Zelf was ik sinds 4 maanden bezig met NFT's toen deze cursus op mijn pad kwam. Een beetje basis informatie is wel fijn om al te weten; al zitten er ook veel handige tutorials in de cursus waarmee je kan starten. Zelf had ik meerdere NFT's via Open Sea en dus met Eth gekocht. Paul nodigt je uit om ook te werken met andere netwerken/andere crypto zoals SOL en Matic. Handig, want hiermee spreid je risico als een token ineens daalt/inzakt. Het voelt goed om steeds een nieuw project te kopen die me passief inkomen oplevert; zo bouw ik langzaam mijn portfolio op. De cursus levert veel informatie om met laag risico te investeren en om snel je investering terug te verdienen zodat er alleen winst over blijft. Zeker in een bear markt top. De alpha calls helpen me om fijne projecten te vinden. In deze overweldigende wereld fijn om een basis te hebben en al mijn vragen te stellen. Kan niet wachten om te ontdekken wat de toekomst me kan brengen!"
nft-passief-betrouwbaar

Wendy Reijnen

Van deze NFT cursus heb ik het meeste geleerd!
"Ik was me al een tijdje aan het verdiepen in Nft's. Toen ik Paul zijn youtube filmpjes over passief verdienen met Nft`s had gevonden en omdat hij het in mensentaal zo fijn kon uitleggen heb ik zijn Masterclass cursus aangeschaft. En daar blijft hij met een rustige stem het hele reilen en zeilen uitleggen, en de kennis die hij kent is ongezien. Ik zit in verschillende groepen maar bij hem heb ik op gebied van passief verdienen met Nft's toch het meeste geleerd! Hij gaat je stap voor stap leren hoe je dat het beste kan doen: play 2 earn, land staking, dual flipping... je leert het allemaal en het fijne is dat hij laat zien waar hij investeert en hoeveel hij er aan verdiend. Ik zou zeggen, omarm de toekomst en ik raad het iedereen aan om zijn masterclass aan te schaffen!"
review-nft-cursus
Marc Bijnens

Bekijk reviews van onze klanten via Trustpilot.

nft-passief-trustpilot

Wat kun je allemaal verwachten van de NFT Alpha Group

nft-alpha-calls

Alpha Calls - t.w.v. €997,-

Met de Alpha Calls weet je exact welke NFT`s jou het snelste een ROI (return on investment) geven. In deze calls wordt precies aangegeven wat het beste moment is om een bepaalde NFT set aan te schaffen om een passief inkomen te creëren. Daarnaast word je steeds op de hoogte gesteld als je een aanpassing moet maken binnen een bepaalde set. Dit scheelt jou enorm veel tijd en hierdoor hoef je niet iedere set steeds nauw in de gaten te houden om te kijken of er veranderingen plaats vinden. Met deze calls heb jij je investering in no time terugverdiend.

 • Wekelijkse Calls met de beste NFT sets
 • Complete beschrijvingen over de NFT set
 • Inclusief onderbouwing en verwachte opbrengsten en risico`s

NFT & Market Updates  - t.w.v. €297,-

De NFT & crypto space is enorm in ontwikkeling en erg volatiel. Om jouw NFT Portfolio optimaal te houden word je steeds op de hoogte gesteld met updates over de markt. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van veranderingen.

 • Regelmatig updates over de NFT sets
 • Je hoeft hierdoor niet iedere NFT set zelf in de gaten te houden.
 • Updates over de gehele crypto & NFT markt.

Special NFT Tools - t.w.v. €497,-

Speciaal voor onze Alpha Group maken we diverse tools die jouw een overzicht geven van keuzes binnen een NFT segment. Hierdoor kun je gemakkelijk zien wat voor jou de beste keuze is en hoef je je niet in iedere individuele NFT set te verdiepen. Dat scheelt je een hoop research.

Join de Alpha Group en krijg toegang tot deze toffe bonussen

nft-passief-discord-channel

Alpha Support 🆘

Uit ervaring weten wij dat het handelen in NFTs soms wat eenzaam kan zijn. Hoe zou het zijn als je een nieuw gevonden NFT eerst met wat andere mensen kunt bespreken? Wij hebben daarom de beste online NFT community opgezet voor mensen die een passief inkomen willen creëren met NFTs. Je krijgt toegang tot deze community waar je 24/7 terecht kunt met al je vragen en waar je andere NFT fanaten leert kennen. Het NFT avontuur ga je niet langer alleen aan. Daarnaast plaatsen wij regelmatig extra video`s en tips voor NFT sets.

nft-alpha-group

Alpha Group Sessions

Doe mee aan de maandelijkse online NFT groep sessies, waarin we het hebben over verschillende NFT sets en trends. Je kiest zelf waar je aandeel wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen zodat je het later rustig terug kunt kijken.
 • Sparren met andere NFT fanaten
 • Voldoende ruimte voor al je vragen tijdens de Q&A`s.
 • Regelmatig expert sessies.
 • Toegang tot alle opnames.
nft-alpha-coaching

Alpha Coaching

Kun je wat extra hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het instellen van een nieuw NFT netwerk?  Of wil je samen even je NFT Portfolio doornemen en de strategieën doornemen? Het kan allemaal in de 1-op-1 online begeleidingssessies

Aanrader!
"Ik ben deze cursus gestart omdat ik meer kennis wil hebben van de passieve inkomsten die met NFT's verdiend kunnen worden. En wat ben ik blij dat ik de cursus van Paul heb kunnen instappen, want ik wist niet dat daar nog zoveel achter zat! Dat zou mij zeker weken kosten om dit uitgezocht te hebben en ik ken mezelf, dan haak ik af. In de cursus kom je te weten welke manieren van NFT's met passieve inkomsten er zijn, er worden voorbeelden gegeven zodat je meteen ziet hoe het werkt, strategieën worden behandeld, maar ook wordt je geholpen bij het aanmaken van wallets en hoe je daarin diverse netwerken toevoegt (polygon, avax, etc.). Paul is ook erg betrokken in de discord en verzet veel werk om de cursus nog beter te maken. Het wordt gewoon stukken duidelijker :) Bovendien is het een erg leuke groep geworden in de discord. Inmiddels zit ik in 2 sets en ik moet zeggen dat het een super leuke manier is om met NFT's bezig te zijn. Ik zou deze cursus zeker aanraden!"
nft-passief-ervaring

Maaike G.

Meegroei garantie

De NFT wereld is volop in ontwikkeling. NFT Passief ontwikkelt daarom continu nieuwe handige tools en video`s, die jou helpen om meer succes te behalen in het handelen van NFTs. Als member van de Alpha Group krijg je automatisch toegang tot alle nieuwe NFT Tools en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten in de NFT wereld. Jij zal daardoor altijd een voorsprong hebben op de rest.

Veelgestelde vragen

WAAROM IS DE ALPHA GROUP INTERESSANT?

Zonder de Alpha Group moet je al je research zelf gaan doen. Hiermee is de kans groot dat je veel tijd kwijt bent aan het zoeken van NFT sets die jou van een passief inkomen kunnen voorzien. Daarnaast is de kans groot dat je verlies draait of zelfs in een scam trapt. 95% van de NFT traders draait verlies op de eerste paar trades zonder hulp.

KAN IK ALLE INFO NIET GEWOON OP YOUTUBE VINDEN?

Je kunt inderdaad veel informatie op YouTube vinden. Je zult snel merken dat die video`s vaak niet volledig zijn en niet voldoende de diepte in gaan. Daarnaast ontwikkelt de NFT space zich enorm snel waardoor content op YouTube al snel achterhaald is. In de Alpha Group delen we alles wat niet op YouTube staat en worden de meeste waardevolle tips & strategieën met je gedeeld.

IK WERK FULL-TIME, IS HET DAN WEL MOGELIJK OM TE HANDELEN IN NFT`s?

Dan is de Alpha Group juist interessant voor jou! Met de Alpha Calls heb je niet veel tijd nodig om de juiste NFT sets eruit te pikken. Een paar uurtjes per week kan voldoende zijn om mooie winsten te maken. Hoe zou je het vinden om een passief inkomen op te bouwen naast je huidige baan? 😁

HOEVEEL GELD HEB IK NODIG OM TE STARTEN MET NFT`s?

Met een startkapitaal van een paar 100 euro kom je al heel ver. In de NFT Calls komen namelijk niet alleen maar NFTs voorbij van duizenden euro`s om een passief inkomen te creëren. Ook NFT ter waarde van 10 euro zijn erg geschikt. Wij zoeken de beste NFT sets waarmee je stap voor stap je NFT portfolio kunt uitbreiden met zo min mogelijk risico.

WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het lidmaatschap wat je kiest. Een maandlidmaatschap is bijvoorbeeld per maand opzegbaar en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd. Opzeggen kan gemakkelijk zonder opzegtermijn door een mail te sturen naar info@nftpassief.nl

KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP LATER WIJZIGEN?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de NFT Alpha Group. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de Alpha Group echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@nftpassief.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Start nu jouw NFT avontuur

Klaar om samen een passief inkomen te creëren met NFTs? Meld je aan!

Beste keuze

Jaarlidmaatschap

564,-
470,-
2 maanden gratis!
 • Alpha Calls - t.w.v. €997,-
 • NFT & Market Updates - t.w.v. €297,-
 • Special NTF Tools - t.w.v. €497,-
 • Alpha Support
 • Alpha Group Sessions
 • Alpha Coaching

Totale waarde: €1791,-

Maandlidmaatschap

47,-

--

  • Alpha Calls - t.w.v. €997,-
  • NFT & Market Updates - t.w.v. €297,-
  • Special NTF Tools - t.w.v. €497,-
  • Alpha Support
  • Alpha Group Sessions
  • Alpha Coaching

  Totale waarde: €1791,-

Disclaimer: niets op deze pagina en/of info uit de Alpha Calls mag gezien worden als financieel advies. Niets dat besproken is, is bedoeld om te worden gebruikt als investerings-, financieel, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of soortgelijk advies. Alle inhoud die door NFT Passief is gemaakt, besproken en/of uitgedrukt, is puur op meningen gebaseerd. Het handelen in NFTs is enorm risicovol. Doe daarom altijd je eigen research.