nft-passief-inkomen-met-nft

Lets get in touch

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hieronder om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media.

Over NFT Passief

paul-nft-passief-inkomen

Toen ik met NFTs begon heb ik behoorlijk wat leergeld moeten betalen. Omdat het flippen van NFTs erg tegenviel wilde ik zelfs bijna stoppen met NFTs! Toen was tijd om een vernieuwende strategie te kiezen!


Sindsdien ben ik volledig overgestapt naar NFT sets die een passief inkomen creëren. In plaats van te blijven zitten met een paar JPEGs die niets meer waard zijn, groeit mijn NFT portfolio nu automatisch. Het is mijn doel om een NFT portfolio op te bouwen met een passief inkomen van 10.000 euro per maand. 🚀


In mijn video`s en blogartikelen deel ik mijn tips en learnings tijdens deze route. De NFT wereld zie ik als een spel en ik doe mijn best om de juiste strategieën te kiezen om het "uit" te spelen 😉


Stuur me vooral een berichtje als je wat vragen hebt en/of word lid van onze Facebook groep. Altijd leuk om over NFT te kunnen sparren!

Paul Verheul

Contactinformatie
NFT Passief
Havikshorst 26
5431 LZ Cuijk
info@nftpassief.nl
BTW nummer: NL002200718B41
KvK nummer: 70468583
Nederland


Of vind ons op social media