NFT Masterclass

Direct toegang 


nft-passief-inkomen-masterclass
review-nft-passief
"Super duidelijke en interessante NFT Masterclass. Heb al verschillende succesjes behaald door gebruikt te maken van tips en trucs. Een echte aanrader!"
Ralf F.
nft-flippen

Ga NFT Flippen zeiden ze...

In deze meeste NFT cursussen klinkt het zo mooi. Je koopt een NFT en je gaat deze flippen. Oftewel verkopen voor het dubbele of zelfs meer! Je koopt een NFT voor 3000 euro en verkoopt deze weer voor 10.000 euro. Dat zou een mooie winst zijn toch? 😁 Snel denk je, wat als ik nou meer inkoop wat zou ik daar wel niet mee kunnen bereiken? 😱 En zo ga je flink je NFT Portfolio uitbreiden.
nft-kopen-verlies

De realiteit

De realiteit is helaas vaak anders. Wat veel mensen vergeten is dat 95% van alle NFT projecten naar ZERO gaan. Stel je hebt voor 10.000 euro aan NFTs ingekocht en je ziet je portfolio zakken met 50% of zelf tot 90% 😱 En het nadeel is dat als jouw NFT naar zero gaat dat niemand hem wilt hebben. De kans is groot dat je straks met een stel JPEG`s zit waar je niets mee kan.
nft-passief-paul
Paul Verheul

Mijn ervaring

Toen ik met mijn NFT avontuur begon heb ik behoorlijk wat leergeld moeten betalen. Omdat het flippen van NFTs zo erg tegenviel wilde ik zelfs bijna stoppen met NFTs! Maar ik zag wel de potentie van NFTs, dus ik vond dat zo zonde... Toen was tijd om een vernieuwende strategie te kiezen! Ik moest gaan spelen zonder te kunnen verliezen.
passief-inkomen-nft-cursus

Nieuwe strategie

Sindsdien ben ik volledig overgestapt naar NFT sets die mij een passief inkomen opleveren.

Voordelen:

 • NFTs zijn vaak waardevoller en hebben veel minder kans om naar ZERO te gaan
 • Ik ontvang dagelijks rewards op al mijn NFT`s
 • Ik kan veel sneller geld terughalen, ook al kan ik niet mijn NFT verkopen
 • Mijn portfolio groeit automatisch (compound interest)
 • Ik haal sneller mijn ROI (return on investment) en daardoor loop ik minder risico
 • Het ontvangen van rewards + het verkopen van je NFT is dubbel winst.


In plaats van te blijven zitten met een paar JPEGs die niets meer waard zijn, groeit mijn NFT portfolio nu automatisch.

Enkele NFT resultaten 🚀

Maar Paul.... hoe doe jij dat precies?? 🤔

paul-nft-passief-inkomen

Ik merkte dat veel mensen mij persoonlijk benaderden met vragen als:

 • "Welke NFT set zou je mij aanraden om een passief inkomen te starten?"

 • "Hoe zet ik ... op mijn wallet?"

 • "Hoe installeer ik chain .... op mijn wallet?"

 • "Waar vind jij steeds al die nieuwe projecten?"😱

 • "Hoe kan ik zelf een nieuwe NFT set vinden die voor een passief inkomen zorgt?"

Ik kreeg vaak te horen dat ze deze "stijl" van NFT, met een passief inkomen erg interessant vonden en dit ook wilden leren. Dit heeft mij enorm gemotiveerd om meer mensen met dit NFT avontuur te helpen en heb daarom al mijn kennis & learnings in een uitgebreide videocursus gegoten!

Top cursus, super maker!

"Ik was zelf een beetje zoekende in de nft wereld, via YouTube en daarna via Facebook kwam ik terecht bij Paul. Het genereren van passieve inkomsten met nft's is precies wat ik wil doen. In de cursus leer je ontzettend veel over de verschillende manieren van passieve inkomsten verdienen doormiddel van nft's, de voordelen en nadelen van de verschillende manieren. Alles wordt super duidelijk uitgelegd en via de mail of via de discord is Paul heel goed te bereiken. Hij bespaart kosten nog moeite om alles uit te kast te halen om vragen te beantwoorden. Dat voelt gewoon heel prettig! Ik zou je zeker aanraden deze cursus te volgen wanneer je geïnteresseerd bent in nft's en passieve inkomsten genereren."
ervaring-nft-cursus

Nienke de Goede

Ben je klaar om te leren hoe je een passief inkomen kunt creëren met NFTs?

NFT Masterclass

nft-passief-inkomen-masterclass

In deze cursus leer je:

 • Stap voor stap hoe je een passief inkomen creëert met NFTs
 • Welke soorten NFTs er zijn en welke je kunt gebruiken voor een passieve inkomstenbron
 • Hoe je de beste NFT sets kunt vinden
 • Hoe je kunt onderzoeken welke NFT sets het meeste rendement opleveren. 
Direct toegang

Ervaringen van andere NFT cursisten

Voor passief inkomen echt een aanrader!

"De cursus zou ik echt iedereen aanraden! Zelf was ik sinds 4 maanden bezig met NFT's toen deze cursus op mijn pad kwam. Een beetje basis informatie is wel fijn om al te weten; al zitten er ook veel handige tutorials in de cursus waarmee je kan starten. Zelf had ik meerdere NFT's via Open Sea en dus met Eth gekocht. Paul nodigt je uit om ook te werken met andere netwerken/andere crypto zoals SOL en Matic. Handig, want hiermee spreid je risico als een token ineens daalt/inzakt. Het voelt goed om steeds een nieuw project te kopen die me passief inkomen oplevert; zo bouw ik langzaam mijn portfolio op. De cursus levert veel informatie om met laag risico te investeren en om snel je investering terug te verdienen zodat er alleen winst over blijft. Zeker in een bear markt top. De alpha calls helpen me om fijne projecten te vinden. In deze overweldigende wereld fijn om een basis te hebben en al mijn vragen te stellen. Kan niet wachten om te ontdekken wat de toekomst me kan brengen!"
nft-passief-betrouwbaar

Wendy Reijnen

Van deze NFT cursus heb ik het meeste geleerd!
"Ik was me al een tijdje aan het verdiepen in Nft's. Toen ik Paul zijn youtube filmpjes over passief verdienen met Nft`s had gevonden en omdat hij het in mensentaal zo fijn kon uitleggen heb ik zijn Masterclass cursus aangeschaft. En daar blijft hij met een rustige stem het hele reilen en zeilen uitleggen, en de kennis die hij kent is ongezien. Ik zit in verschillende groepen maar bij hem heb ik op gebied van passief verdienen met Nft's toch het meeste geleerd! Hij gaat je stap voor stap leren hoe je dat het beste kan doen: play 2 earn, land staking, dual flipping... je leert het allemaal en het fijne is dat hij laat zien waar hij investeert en hoeveel hij er aan verdiend. Ik zou zeggen, omarm de toekomst en ik raad het iedereen aan om zijn masterclass aan te schaffen!"
review-nft-cursus
Marc Bijnens

Bekijk reviews van onze klanten via Trustpilot.

nft-passief-trustpilot

Wat kun je allemaal verwachten van de NFT Masterclass?

passief-inkomen-met-nft

Module 1: De weg naar een passief inkomen met NFTs

Na de introductie leer je in deze module exact welke soorten NFTs er allemaal zijn en welke je het beste kunt gebruiken om een passief inkomen te creëren. 

Module 2: NFT Research Methode

In deze module leer je volgens de NFT Research Methode hoe je stap voor stap research kunt doen om te onderzoeken welke NFTs het meeste resultaat geven. Zo weet jij exact welke NFTs je het beste kunt kopen en welke je beter kunt laten liggen.

Module 3: NFT Passief Strategieën

In deze module leer je hoe jij het meeste uit jouw NFT sets kunt halen. Je leert het verloop van diverse NFTs te herkennen zodat jij precies weet wat het beste moment is om in een nieuwe NFT set in te stappen.

Module 4: NFT Case Studies

In de module NFT Case Studies kun je diverse voorbeelden van NFT sets vinden met daarbij de resultaten die gemaakt zijn + de lessen die daaruit geleerd zijn. Zo kun je volop leren van andermans keuzes binnen de NFT Space. 

Module 5: NFT Tutorials

Het kopen van NFTs is enorm leuk en lucratief. Maar niet voor iedereen even makkelijk om daarmee te beginnen. Veel beginnende NFT fanaten zijn vele lange avonden kwijt aan het instellen van alle wallets & chains. Maar voor jou niet met deze module. Hierin leer je alles stap voor stap in te stellen. Je hoeft het enkel maar na te doen. 😉 Daarnaast kun je in de NFT Passief Discord Channel vragen stellen, waar er genoeg mensen zijn die je willen helpen!

Start met de NFT Masterclass en ontvang deze toffe bonussen

Bonus 1: Module NFT Security🛡️ - t.w.v. €147,-

Niets is vervelender dan voor een hoop geld je eerste NFTs gekocht te hebben en erachter te komen dat je alles kwijt bent geraakt doordat je gescammed bent.😱 In deze module leer je precies welke dingen je moet doen om te voorkomen dat je gescammed wordt in de NFT Space.
nft-mental-health

Bonus 2: Module NFT Mental Health - t.w.v. €97,-

Het is niet altijd makkelijk in de NFT wereld. Hoe bestrijd je FOMO en voorkom je dat je je leven laat leiden door je NFT investeringen. Met behulp van deze module elimineer je "investeringsstress" en geniet je van "in het nu staan", terwijl je van passieve inkomsten ontvangt.
nft-lending

Bonus 3: Module NFT Lending - t.w.v. €297,-

In deze les leer je wat de kansen van NFT Lending zijn en hoe je dit in kunt zetten om jouw portfolio in 6 maanden tijd te verdubbelen.
satoshi-consultancy-crypto

Bonus 4: Ondersteuning bij het handelen in crypto

NFT Passief werkt samen met Satoshi Consultancy op gebied van educatie over crypto trading. Met behulp van hun tips & tricks kan jij als lid van de NFT Masterclass nog beter inspelen op de mogelijkheden van de NFT & Crypto markt. Hierdoor weet je exact wat de beste momenten zijn om jouw crypto in te kopen en te verkopen voor jouw NFTs en daarmee het optimale resultaat te behalen.

nft-passief-discord-channel

Bonus 5: Toegang tot het besloten NFT Passief Discord Channel t.w.v. €297,-

Uit ervaring weten wij dat het handelen in NFTs soms wat eenzaam kan zijn. Hoe zou het zijn als je een nieuw gevonden NFT eerst met wat andere mensen kunt bespreken? Wij hebben daarom de beste online NFT community opgezet voor mensen die een passief inkomen willen creëren met NFTs. Je krijgt toegang tot deze community waar je 24/7 terecht kunt met al je vragen en waar je andere NFT fanaten leert kennen. Het NFT avontuur ga je niet langer alleen aan. Daarnaast plaatsen wij regelmatig extra video`s en tips voor NFT sets.

Aanrader!
"Ik ben deze cursus gestart omdat ik meer kennis wil hebben van de passieve inkomsten die met NFT's verdiend kunnen worden. En wat ben ik blij dat ik de cursus van Paul heb kunnen instappen, want ik wist niet dat daar nog zoveel achter zat! Dat zou mij zeker weken kosten om dit uitgezocht te hebben en ik ken mezelf, dan haak ik af. In de cursus kom je te weten welke manieren van NFT's met passieve inkomsten er zijn, er worden voorbeelden gegeven zodat je meteen ziet hoe het werkt, strategieën worden behandeld, maar ook wordt je geholpen bij het aanmaken van wallets en hoe je daarin diverse netwerken toevoegt (polygon, avax, etc.). Paul is ook erg betrokken in de discord en verzet veel werk om de cursus nog beter te maken. Het wordt gewoon stukken duidelijker :) Bovendien is het een erg leuke groep geworden in de discord. Inmiddels zit ik in 2 sets en ik moet zeggen dat het een super leuke manier is om met NFT's bezig te zijn. Ik zou deze cursus zeker aanraden!"
nft-passief-ervaring

Maaike G.

Meegroei garantie

De NFT wereld is volop in ontwikkeling. NFT Passief ontwikkelt daarom continu nieuwe handige tools en video`s, die jou helpen om meer succes te behalen in het handelen van NFTs. Als deelnemer aan de Masterclass krijg je automatisch toegang tot alle nieuwe content en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten in de NFT wereld. Jij zal daardoor altijd een voorsprong hebben op de rest.

Veelgestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE MASTERCLASS? 

Je krijgt onbeperkt toegang! Omdat de NFT Space continu in ontwikkeling is behoud je toegang tot alle het cursusmateriaal, inclusief updates. Daarnaast is de Masterclass gemakkelijk te volgen via onze NFT Passief app.

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS BEDOELD?

Omdat dit een echte Masterclass is is deze cursus bedoeld voor mensen die enige ervaring hebben met het kopen van een NFT. Het is handig als je in ieder geval een keer een NFT hebt gekocht. Mocht je nog geen enkele ervaring hebben met NFTs dan raden wij je aan om eerst deze NFT Basics training te volgen.

IK WERK FULL-TIME, IS HET DAN WEL MOGELIJK OM TE HANDELEN IN NFT`s?

Dat is zeker mogelijk! Na de Masterclass en met behulp van NFT Passief Research Methode, heb je niet veel tijd nodig om de juiste NFT sets eruit te pikken. Je leert in korte tijd heel veel waardoor je al snel aan de slag kan. Een paar uurtjes per week kan voldoende zijn om mooie winsten te maken. Hoe zou je het vinden om een passief inkomen te hebben naast je huidige baan? 😁

HOEVEEL GELD HEB IK NODIG OM TE STARTEN MET NFT`s?

Met een startkapitaal van een paar 100 euro kom je al heel ver. In de Masterclass leer je namelijk dat je niet perse NFTs hoeft te kopen van duizenden euro`s om een passief inkomen te creëren. In de Masterclass leer je hoe je stap voor stap je NFT portfolio kunt uitbreiden met zo min mogelijk risico.

HOEVEEL TIJD KOST DE MASTERCLASS MIJ?

Het basis gedeelte van de Masterclass bestaat uit 3 modules met een totale duur van zo`n 4 uur waarmee je je eerste NFTs kunt gaan kopen om een passief inkomen te creëren. De andere 4 modules helpen je om het maximale uit jouw NFT portfolio te halen! Je kunt er voor kiezen om meerdere modules op een dag te bekijken (je kunt de video`s versneld afspelen). Jij bepaald zelf het tempo. Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus.

KAN IK ALLE INFO NIET GEWOON OP YOUTUBE VINDEN?

Je kunt inderdaad veel informatie op YouTube vinden. Je zult snel merken dat die video`s vaak niet volledig zijn en niet voldoende de diepte in gaan. Daarnaast ontwikkelt de NFT space zich enorm snel waardoor content op YouTube al snel achterhaald is. In deze Masterclass leer je alles wat niet op YouTube staat en worden de meeste waardevolle tips & strategieën met je gedeeld.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de Masterclass. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de Masterclass echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@nftpassief.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons. Let op: je verliest hiermee wel toegang tot de Discord community en alle toekomstige updates & NFT tools.

Start nu jouw NFT avontuur

nft-passief-inkomen-masterclass
€497,-

NFT Masterclass: De weg naar een passief inkomen 🚀

 • Stap voor stap leren hoe je een passief inkomen creëert met NFTs
 • Toegang tot volledige NFT Masterclass met 5 modules - t.w.v. €997,-
 • Toegang tot de NFT Security module - t.w.v. €147,-
 • Toegang tot de NFT Mental Health module - t.w.v. €97,-
 • Toegang tot de NFT Lending modules - t.w.v. €297,-
 • Toegang tot ons besloten discord kanaal - t.w.v. €297,-
 • Automatisch toegang tot alle toekomstige updates


Totale waarde: €1835,-

Disclaimer: niets op deze pagina en/of info uit de cursus mag gezien worden als financieel advies. Niets dat besproken is, is bedoeld om te worden gebruikt als investerings-, financieel, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of soortgelijk advies. Alle inhoud die door NFT Passief is gemaakt, besproken en/of uitgedrukt, is puur op meningen gebaseerd. Het handelen in NFTs is enorm risicovol. Doe daarom altijd je eigen research.