Passief Inkomen Van 1000 Euro Per Maand met NFT`s πŸ€‘ | Route naar 10.000 euro per maand πŸš€

Passief Inkomen Van 1000 Euro Per Maand met NFT`s πŸ€‘ | Route naar 10.000 euro per maand πŸš€

In deze video laat ik je zien hoe je een passief inkomen kunt genereren met NFT. Het is mijn doel om een NFT portfolio op te bouwen met een passief inkomen van 10.000 euro per maand. πŸš€

In deze video leg ik ook uit waarom ik gestopt bent met het flippen van NFT`s en volledig overgestapt bent naar het staken van NFT`s en P2E NFT.


Project: Meka Apes


Handige links

πŸ‘‰ Facebook groep: NFT Passief - Alles over een passief inkomen creΓ«ren met NFT

πŸ‘‰ Wil je beginnen met NFT`s maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is deze gratis video training echt een aanrader!

πŸ‘‰ Mijn favoriete crypto broker voor NFT`s: Bitvavo

πŸ‘‰ Verdien gratis 25 euro aan crypto (via learn and earn + bonus) via Coinbase.

Over de schrijver
Het is mijn doel om een NFT portfolio op te bouwen met een passief inkomen van 10.000 euro per maand. πŸš€Via mijn video`s en blogartikelen deel ik mijn tips en learnings tijdens deze route. De NFT wereld zie ik als een spel en ik doe mijn best om de juiste strategieΓ«n te kiezen om het "uit" te spelen πŸ˜‰Stuur me vooral een berichtje als je wat vragen hebt en/of word lid van onze Facebook groep. Altijd leuk om over NFT te kunnen sparren!
Reactie plaatsen